Hvem bruger Værkstedet?

Værkstedet er et populært frivillighus, som bliver brugt flittigt af flere forskellige foreninger og til forskellige aktiviteter.
Har du og din forening interesse i at benytte et af vores værksteder, så kontakt Thomas på: 41 87 42 22 eller e-mail utr@aarhus.dk og hør mere.


Om Værkstedet

Der er altid mulighed for en snak med andre brugere. Værkstedet har et fint nyrenoveret tekøkken med mikrobølgeovn. Der er ikke mulighed for at købe mad på stedet, så tag madpakken med og nyd den i selskab med andre.

På Værkstedet respekterer vi hinandens kreative bidrag og stedets faciliteter. Som frivillig bruger af Værkstedet, er du med til at værne om maskinerne og værktøjet og at rydde pænt op efter dig selv. Du deltager i vedligeholdelse og opsyn med Værkstedet, samtidig med at alle bidrager til den positive stemning og atmosfære, som der er på stedet.

Der er ingen parkeringsmuligheder i forbindelse med Værkstedet. Der er mulighed for at parkere i Sallings parkeringshus på modsatte side af bygningen.

Huset har tidligere været maskinfabrikken “Nielsen og Holst A/S” og råder over 900 kvadratmeter fordelt på flere etager.

      

      

Læs artiklen om Værkstedet - fra Stiften den 18. marts 2022 


Foreningen Værkstedet

Foreningen Værkstedet er for alderspensionister, efterlønnere, førtidspensionister og fleksjobbere, som har lyst til at udfolde sine kreative evner. De holder til i huset mandag til fredag i tidsrummet 8.00-15.00.

Der er, som udgangspunkt, ikke tilknyttet undervisere til foreningen Værkstedet, men der er ofte mulighed for at få hjælp og inspiration fra andre brugere/frivillige.
Læs mere om ”Foreningen Værkstedet” HER

Her kan du se en lille video om Foreningen Værkstedet lavet af Poul C. Koefoed.


Knivklubben AROS

Knivklubben Aros’ formål er, at udbrede kendskabet til fremstilling af knive i.h.t. dansk lovgivning ved hjælp af egnede metoder og værktøjer.

Knivklubben er åben for alle fra 18 år og op efter. Læs mere om Knivklubben HER


Foreningen Aarhus Trædrejning

Foreningen Aarhus trædrejning er åben for alle aldre. Læs mere om trædrejning HER


Værdibørsen

Værdibørsen har til formål at øge trivsel blandt førtidspensionister og fleksjobbere. Vi ønsker, at tiltager er med til at give et fællesskab med ligesindede, nye venskaber og meningsfulde oplevelser, som giver oplevelser i hverdagen. Dette sker blandt andet gennem forskellige aktivitetshold, events, åben café, temaeftermiddage med mere.

Værdibørsen er for førtidspensionister og fleksjobbere. Læs mere om Værdibørsen HER

Ud af Røret

Ud af Røret er holdundervisning for alderspensionister, førtidspensionister og efterlønnere på forskellige ugedage. Læs mere om "Ud af Røret" HER


Aarhus Ronkedor Kor

Kom forbi og syng sammen med andre mænd i "Aarhus Ronkedor Kor" et tilbud gennem FO - "Ud af røret". Læs mere HER

Mosaik kursus

Lav mosaik hver onsdag kl. 9.45 – 12.30. Det er tilbud under "Ud af Røret". Læs mere HER


Driften

Aarhus Kommune, Sundhed og Omsorg varetager den daglige drift og ledelse af Værkstedet i Østergade.