Gå til hovedindhold

Keramik

Har du lyst til at lave keramik, så har vi gode faciliteter. Vi har rullemaskine, pølsemaskine og 4 elektriske drejebænke og mange andre hjælperedskaber. Vi har også en sprøjtekabine.

 • Læs op

Indhold

  OBS: Keramikafdelingen er midlertidigt lukket for tilgang frem til ca. medio august 2024

  Keramikafdelingen på Værkstedet er et sted, hvor du kan arbejde med keramik i et socialt samvær. Værkstedet kan bruges alle hverdage fra kl. 08.00 til 15.00.

  Vi råder over flere lokaler, hvor der findes arbejdsborde, drejeskiver, glasurer og redskaber til formgivning af ler. Derudover har vi 3 ovne og en sprøjtekabine.

  Der er ingen undervisere tilknyttet keramikværkstedet, men hvis du er i tvivl eller har et spørgsmål, kan du ofte få vejledning, et godt råd og en hjælpende hånd.

  OBS: "Ud af Røret" har keramikundervisning for alderspensionister, førtidspensionister og efterlønnere onsdag eftermiddag. 

  Kun ler og glasur købt på Værkstedet må benyttes. Der findes ler i plastkasserne og glasur i mindre omfang. Det er ikke tilladt at medbringe ler og glasur hjemmefra – ej heller ler til brænding – da det kan beskadige ovnen og andres ler emner. Der skal afregnes for ler pr. gang eller pr. måned.

  Der må kun fremstilles keramikting til eget forbrug.


  Kontaktperson

  Susanne Rud
  Tlf.: 21 94 73 00
  E-mail: rud.susanne@gmail.com

  Sidst opdateret: 13. marts 2024