Gå til hovedindhold

Værdibørsen

Værdibørsen er et fællesskab for førtidspensionister og fleksjobbere, hvor vi skaber og deler netværk og gode oplevelser.

 • Læs op

Indhold

  Værdibørsen er et fællesskab for førtidspensionister og fleksjobbere, hvor vi skaber og deler netværk og gode oplevelser. For os handler det om at bringe sine kvaliteter, interesser og ressourcer i spil og vigtigst af alt: At give rum og mulighed for at skabe relationer og deltage i sjove og spændende aktiviteter.

  I Værdibørsen tilbyder vi en lang række hold, events og temadage, som du kan deltage i, og alle aktiviteter er gratis eller næsten gratis. Du kan for eksempel møde nye mennesker på Café Mødestedet, gå til sammenspil og synge eller spille musik sammen med andre eller du kan tage dit strikketøj under armen og være med på strikkeholdet og meget mere.

  Hvis du har en interesse, som du gerne vil dele med andre, kan du selv stå for et hold eller et enkeltstående event. Alle kan blive frivillige i Værdibørsen, og hvis det lyder som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os på e-mail: vaerdi@mso.aarhus.dk  eller på tlf.: 41 85 94 34,
  så hjælper vi dig videre.

  Du kan læse mere om Værdibørsen på vores hjemmeside eller Facebook.

  Sidst opdateret: 13. marts 2024